Pátek 17. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Další nabídka projektu MOST

Vážení čtenáři, chci Vás informovat o další nabídce Projektu MOST. Pro velký zájem otevíráme v Moravskoslezském kraji navíc další jeden „Počítačový kurz“. Kurz je zaměřený na využití výpočetní a digitální techniky. Naučí Vás, jak dokumentovat a informovat veřejnost, náležitosti zpravodajské fotografie.

Vážení čtenáři, chci Vás informovat o další nabídce Projektu MOST.
Pro velký zájem otevíráme v Moravskoslezském kraji navíc další jeden „Počítačový kurz“. Kurz je zaměřený na využití výpočetní a digitální techniky. Naučí Vás, jak dokumentovat a informovat veřejnost, náležitosti zpravodajské fotografie. Seznámíte se multimediálními prostředky, digitálním fotoaparátem a kamerou. Naučíte se vytvářet webovou prezentaci. Získáte předpoklady pro funkci dokumentaristy. Kurz má 45 hodin a bude zahájen ve dnech 22.-23. 3. 2008 v Ostravě. Pokračovat bude ve dnech 12.-13.4. a 26.-27. 4. 2008.
Podrobnosti se dozvíte na našich stránkách zde , kde se můžete i přihlásit.

Do kurzu se mohou přihlásit členové SDH, JSDH a pracovníci OO obcí. Pro účastníky jsou kurzy zcela zdarma. Náklady na lektory, pomůcky, ubytování a stravování jsou uhrazeny z rozpočtu projektu.
Vysílací organizace musí být SDH, obecní, městský nebo magistrátní úřad se sídlem v Moravskoslezském kraji.

V případě nejasností nebo dotazů použijte tel.: 739 218 561.

Těšíme se na Vás.

Za pracovníky Projektu MOST – Ing.Alois Fiala
Sdílet