Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vůz začal po nehodě hořet

Ve čtvrtek 21. února byla v 14:11 hodin nahlášena na operační středisko hasičů v Olomouci dopravní nehoda s následným požárem v obci Rakodavy. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Dubu nad Moravou a Věrovan.Přidá­no foto.

Ve čtvrtek 21. února byla v 14:11 hodin nahlášena na operační středisko hasičů v Olomouci dopravní nehoda s následným požárem v obci Rakodavy. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Dubu nad Moravou a Věrovan, kteří po příjezdu zjistili, že při nehodě byly zraněny dvě osoby. Zdravotnická záchranná služba je převezla na ošetření do nemocnice. Hasiči požár zlikvidovali a nehodu uklidili.

Požár chaty
V pátek 22. února v 3:13 hodin byl nahlášen na operační středisko hasičů v Olomouci požár rekreační chaty v Uhelné, místní části Červený důl. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Jeseníku a dobrovolní hasiči z Uhelné, Javorníku a Bernatic. Po příjezdu hasiči průzkumem zjistili, že požár dvoupodlažní rekreační chaty vznikl v přízemí a rozšířil se do 2 nadzemního podlaží. V současné době na místě zůstává jednotka z Javorníku a vyšetřovatel hasičů, který šetří škodu a příčinu vzniku ohně.

Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí
HZS Olomouckého kraje

-kuw-
Sdílet