Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda se šesti zraněnými

V pondělí 3. března byla v 20:17 hodin nahlášena na operační středisko hasičů v Prostějově dopravní nehoda dvou osobních vozidel v Lipníku nad Bečvou na ulici Na Horecku. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Lipníku nad Bečvou.Ilustrač­ní foto.

V průběhu včerejšího dne, pondělí 3. března, vyjížděli profesionální hasiči z Olomouckého kraje celkem k 15 událostem, z nichž museli zlikvidovat:
2 požáry,
1 dopravní nehodu a
9 technických pomocí a
3 ostatní události.


PŘEROV
Dopravní nehoda se šesti zraněnými
V pondělí 3. března byla v 20:17 hodin nahlášena na operační středisko hasičů v Prostějově dopravní nehoda dvou osobních vozidel v Lipníku nad Bečvou na ulici Na Horecku. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Lipníku nad Bečvou. V době jejich příjezdu u nehody zasahovala již Polici ČR, která s kolemjedoucími vytáhla jednoho ze zraněných, který se nacházel pod havarovaným vozidlem. Hasiči zajistili místo nehody, poskytovali předlékařskou pomoc zraněným (2× těžké, 3× středně těžké a 1× lehké zranění) do doby příjezdu ZZS. Hasiči dále řídili dopravu společně s Policií ČR a městskou policií a pomáhali s naložením havarovaných vozidel na odtahovou službu. Velitel zásahu požádal o vyslání pracovníka energetiky k odpojení poškozeného sloupu veřejného osvětlení. Po ukončení všech prací se hasiči vrátili na základnu.

Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí HZS Olomouckého kraje


-swo-
Sdílet