Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Opilý muž vlezl do speciálního kontejneru na elektroodpad v Mostě, vyprostit ho museli hasiči

Obrovskou smůlu měl Mostečan, který vlezl do speciálního kontejneru na elektroodpad v Bělehradské ulici v Mostě a nedokázal se poté z otvoru sám dostat ven. Kolemjdoucí poté přivolal pomoc, když muži koukala z otvoru pouze hlava a ramena. Jako první na místo posléze dorazili policisté z mostecké hlídkové služby.

Ani jim se však muže „uvězněného“ v kontejneru nepodařilo z otvoru dostat ven. Po několika minutách marného boje vysvobodit chlapíka ze sevření policisté nakonec na pomoc přivolali hasiče. Přivolaná jednotka profesionálních mosteckých hasičů se nejprve chtěla dostat do kontejneru násilím.

Nakonec ale policisté a hasiči dostali nápad a povalili kontejner na bok a tím se podařilo muže dostat z otvoru ven. Podnapilý muž posléze skončil v sanitce rychlé záchranné služby. Naštěstí muž neutrpěl žádné vážnější zranění.

A proč vlezl do kontejneru na elektroodpad? „Navedl mě kamarád. Ta mrcha. Prý tu najdu nějaké věci, které se dají prodat. Jen co jsem sem vlezl tak jsem se zasekl a nemohl se dostat ven. To zranění na nose mám už z dřívějška,“ smál se nešťastník.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet