Sobota 30. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Rekreační chatku v Řepišti již hasiči zachránit nestačili

Dnes (12. 3. 2008) krátce před pátou hodinou ranní vyjeli hasiči k ohlášenému požáru rekreační chatky na výletišti v Řepišti (okres Frýdek – Místek). Na místo požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů HZS Moravskoslezského kraje a jednotky sboru dobrovolných hasičů.

Dnes (12. 3. 2008) krátce před pátou hodinou ranní vyjeli hasiči k ohlášenému požáru rekreační chatky na výletišti v Řepišti (okres Frýdek – Místek).

Na místo požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů HZS Moravskoslezského kraje, stanice Frýdek – Místek a jednotky sboru dobrovolných hasičů Řepiště a Vratimov.

Při příjezdu na místo průzkumem zjistili, že objekt chatky je již celý v plamenech a v objektu se nenacházejí žádné osoby. Vzhledem k rozsahu požáru se hasiči soustředili na dohašení chatky a ochranu okolí před rozšířením požáru do okolí.

Zásah hasičů trval pouhou půlhodinu. Příčinu požáru nyní šetří vyšetřovatelé hasičů a Policie ČR. Škoda požárem způsobená, byla odhadnuta na 50 tis. korun. Při požáru nebyl nikdo usmrcen ani zraněn.


kpt. Ing. Petr Faster
odbor operačního řízení
HZS Moravskoslezského kraje


-swo-
Sdílet