Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Úterní zasahy hasičů na Vysočině

Devět minut po půl desáté hodině dopolední byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda v Josefově dole na Havlíčkobrodsku. Ilustrační foto.

Devět minut po půl desáté hodině dopolední byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda v Josefově dole na Havlíčkobrodsku. Osobní automobil zde havaroval a skončil v místním potoce. Při nehodě byla jedna osoba zraněna a následně předána do péče ZZS. Z osobního automobilu uniklo do potoka malé množství provozních kapalin, které hasiči zlikvidovali za pomoci sorbentu. O nehodě byl informován Odbor životního prostředí města Světlá nad Sázavou. Na místo nehody byla povolána specializovaná firma, která za pomoci jednotek profesionálních hasičů ze stanice Světlá nad Sázavou a Ledeč nad Sázavou, vyprostila automobil z potoka. Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Pár minut před půl šestou hodinou večerní havaroval osobní automobil na komunikaci vedoucí z Netína směrem na Záseku na Žďársku. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí, které provedla zajištění vozidla proti požáru a úniku provozních kapalin a napomohla ZZS s naložení zraněné osoby do sanity. Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Na Jihlavsku včera hasiči odstraňovali strom a větev hrozící pádem. K první události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Polná do Hrbova. Strom , který hrozil zřícením na místní komunikaci hasiči odstranili za pomoci motorové pily a výškové techniky. Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Telč odstraňovala devět minut před půl druhou hodinou odpolední větev, která ohrožovala chodce na ulici Batelovská v Telči.

Zdroj: HZS kraje Vysočina

-swo-
Sdílet