Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čelní střet dvou osobních automobilů

Včera, 14.3. 2008 v odpoledních hodinách došlo na komunikaci mezi obcemi Mořina a Mořinka na okrese Praha – západ k dopravní nehodě dvou osobních automobilů, která si vyžádala dvě zraněné osoby. Na místě zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému.

14.3. 2008, Mořina/Mořinka, Praha – západ

Nesprávné předjíždění nákladního vozu bylo pravděpodobnou příčinou dopravní nehody v pátečních odpoledních hodinách mezi Mořinkou a Mořinou. Z místa nehody převezla záchranná služba TRANS HOSPITAL dva zraněné, jedna osoba byla ponechána na místě. Spolu se záchrankou na místě zasahovali profesionální hasiči HZS Středočeského kraje ze stanice Řevnice, kteří provedli standardní ukony spojené se zásahem při dopravní nehodě také a Policie ČR.

Tato nehoda byla v tomto týdnu již několikátá, při které zasahovala ZZS TRANS HOSPITAL Řevnice. Ve středu v odpoledních hodinách došlo na křižovatce v Letech k havárii osobního vozu, kdy mladý řidič zde nezvládl průjezd zatáčkou a doslova zapíchl své sportovní auto Peugeot 406 do příkopu. Posádka záchranné služby Trans Hospital ošetřila řidiči drobné poranění hlavy a ponechala ho na místě.


Info a foto: ZZS Trans Hospital

-wap-
Sdílet