Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skalická soutěž zásahových jednotek

Soutěž jednotek sborů dobrovolných hasičů, sborů dobrovolných hasičů podniků, HZS a HZSP zařazených do Integrovaného záchranného systému ve Skalici u České Lípy.Dne 1. dubna převzal nad soutěží záštitu hejtman Libereckého kraje pan Petr Skokan.

V rámci pravidelné hasičské poutě se v sobotu 28. června 2008 ve Skalici u České Lípy (1 km od Nového Boru) uskuteční první ročník velmi specifické a zajímavé soutěže určené pro jednotky Sborů dobrovolných hasičů obcí, Sborů dobrovolných hasičů podniků, HZS a HZSP zařazených do Integrovaného záchranného systému. Pořadatelem soutěže je JSDH Skalice u České Lípy a koná se od půl jedenácté v prostoru náměstí. Zajímavý námět soutěže byl od počátku konzultován s vedením HZS v České Lípě a v průběhu příprav vzniklo velmi zajímavé a dle našeho názoru i atraktivní zápolení pro členy jednotek SDH, kteří se třeba nezúčastňují standardních soutěží pořádaných SH ČMS a mohou zde předvést svojí techniku a „bojové“ umění.
Přípravy celé akce se ujala známá trojice organizátorů se jménem Jiří, které si pamatujete z příprav a organizování několika světových rekordů s hasičskou tématikou. Autorem a velitelem soutěže je tedy Jiří Havner, tajemníkem soutěže Jiří Sucharda a hlavním rozhodčím pplk. Ing. Jiří Kunst.

Přihlášky je možná zasílat do 30. května 2008 na adresu: Jiří Havner, Skalice u České Lípy 526, 471 17 Skalice u České Lípy, nebo e-mailem na adresu: havner.sk@seznam.cz

Kontaktní telefon – 723 976 178

Bližší podrobnosti najdete v Propozicích soutěže, které ve formátu *.doc můžete stáhnout ZDE nebo ve formátu *.pdf ZDE.

Samostatná přihláška na soutěž je ke stažení ZDE.

JS
Sdílet