Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič nepřežil náraz do stromu

Ke tragické dopravní nehodě vyjížděli hasiči dnes ráno na Blanensku. Na místní komunikaci na okraji Kunštátu havarovalo vozidlo Opel Combo. Vozidlo narazilo do stromu, prudký náraz auto odmrštil na opačnou stranu, kde vozidlo skončilo několik metrů v poli. 27letý řidič havárii nepřežil.Přidá­no foto.

Ke tragické dopravní nehodě vyjížděli hasiči dnes ráno na Blanensku. Na místní komunikaci na okraji Kunštátu havarovalo vozidlo Opel Combo. Vozidlo narazilo do stromu, prudký náraz auto odmrštil na opačnou stranu, kde vozidlo skončilo několik metrů v poli. 27letý řidič havárii nepřežil.

Nehoda byla operačnímu středisku HZS ohlášena v 5.58 hodin a na místě zasahovaly dvě jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Kunštátu a v Boskovicích. Hasiči v autě odpojili baterii a udělali protipožární opatření. Protože z vraku do půdy unikalo menší množství ropných látek, podložili auto savými rohožemi. Po vyšetření a zadokumentování nehody dopravními policisty hasiči páčidly uvolnili pravé dveře vozidla k vytažení těla řidiče. Pomohli také při vyproštění auta z pole, naložení vraku k odtahu a při úklidu místa nehody.

por. Mgr. Jaroslav Haid, tiskový mluvčí HZS Jihomoravského kraje


-swo-
Sdílet