Neděle 19. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Muž zemřel pod koly vlaku

V Zastávce u Brna srazil chvíli po sedmé hodině ráno vlak muže středního věku. Ten na místě na následky zemřel. Na místo vyrazila policie i dopravní inspekce. Vyšetřují příčiny a přesný čas smrti.ilustrač­ní foto

Muž byl ve věku kolem čtyřiceti až pětačtyřiceti let,„ " uvedl mluvčí policie Brna-venkov Aleš Mergental. Policisté teď na místě zjišťují, co bylo příčinou smrti muže a kdy vlastně zemřel. Jeho totožnost zatím neznají.

"Mrtvý u sebe neměl žádné doklady. Nepoznali jej ani kolemjdoucí lidé. Policisté teď s fotkou obcházejí místní a zjišťují, jestli muže někdo nezná,“ dodal Mergental.

„Muže srazil vlak na staniční koleji, která se pro běžný provoz nevyužívá. Doprava tak funguje bez omezení,“ dodal mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar. Podle Neusara zatím nelze určit, kdy přesně k nehodě došlo a který vlak muže srazil.

Strojvedoucí projíždějícího vlaku z Brna do Třebíče si všiml mrtvého těla po sedmé hodině ráno, ihned na muže upozornil. Jak dlouho tam ale muž ležel, nikdo neví," " dodal Neusar. Podle pracovníků drah šlo zřejmě o bezdomovce. Policisté i Drážní inspekce teď čekají na vyjádření lékaře.

Poblíž místa nehody je lávka a železniční přejezd. Pokud muž nezamýšlel sebevraždu, zřejmě si jen krátil cestu. Před měsícem a půl na stejném místě zemřela mladá dívka. Ta dostala na kolejích epileptický záchvat.

Zdroj idnes.cz

-kuw-
Sdílet