Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Profesionální hasiči z Nového Bydžova, Pardubic, Přelouče a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou a Lázní Bohdaneč byli přivoláni k osobnímu vozidlu, s nímž jeho řidička při couvání sjela z mostku do příkopu. Nehoda se stala v Novém Městě.

Řidička byla na místě ošetřena zdravotnickou záchrannou službou. Jednotky vozidlo vyprostily zpět na komunikaci. Řidička byla na místě ošetřena zdravotnickou záchrannou službou.

Nehoda, u které podle ohlášení na tísňovou linku bude nutné vyproštění zraněných osob, se stala u obce Buk. K nehodě vyjeli profesionální hasiči ze stanice Vimperk. Jednalo se o střet osobního automobilu se zvěří s tím, že auto po nárazu vylétlo ze silnice.

Hasiči z havarovaného auta vyprostili jednu osobu a předali ji ZZS. Únik provozních kapalin nebyl zjištěn. Po zajištění auta proti vzniku požáru hasiči postoupili nehodu Policii ČR.

K obci Doudleby, části obce Straňany byla vyslána profesionální jednotka ze stanice Suché Vrbné k dopravní nehodě osobního automobilu. Jednalo se o vůz tovární značky Ford Mondeo, jehož řidička vyjela z vozovky a narazila do stromu.

V době příjezdu hasičů byla zraněná řidička již v péči ZZS a Ford naložen na vůz odtahové služby. Z poškozené nádrže vyteklo na silnici přibližně 15 litrů nafty, kterou hasiči zlikvidovali sorbentem. U nehody byla přítomna Policie ČR.