Úterý 7. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

S vyproštěním zraněných osob byla ohlášena dopravní nehoda, která se stala v Brigádnické ulici v Českých Budějovicích. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanic České Budějovice a Suché Vrbné. Jednalo se o nehodu jednoho osobního automobilu, jehož osádka byla v době příjezdu hasičů již z auta venku.

Zdravotníci ZZS si převzali do své péče jednu zraněnou osobu. Hasiči u auta provedli protipožární opatření. Po 20. hodině předali nehodu policistům a obě jednotky se vrátily zpět na své základy. Po ukončení šetření Policie ČR vyjela v 21:58 na místo nehody opět suchovrbenská jednotka, která dokončila úklid vozovky.

K nehodě osobních vozidel Fiat Stilo a VW Passat došlo před sedmnáctou hodinou v prostoru křižovatky v centru obce Skaštice. Na místo dorazili profesionální hasiči ze stanice Kroměříž, zajistili místo nehody a havarovaná vozidla proti vzniku požáru.

Z havarovaných vozidel unikly provozní kapaliny, které hasiči zasypali sorbenty. V 18:29 hodin ohlásil velitel zásahu ukončení likvidačních prací a odjezd jednotky z místa zásahu.