Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

K nahlášené nehodě osobního automobilu v esíčku na Studánce u Varnsdorfu vyjelo v sobotu v půl třetí ráno několik policejních hlídek společně se zdravotníky a profesionálními hasiči z Varnsdorfu. Oznamovatel uvedl, že bude pravděpodobně nutné vyprostit zraněné osoby.

To se na místě naštěstí nepotvrdilo, navzdory tomu, že vozidlo přerazilo po vyjetí z komunikace menší strom a skončilo na střeše v příkopu. O jednu zraněnou osobu se postarali zdravotníci, hasiči po vyšetření nehody dopravními policisty pomohli automobil naložit na vozidlo odtahové služby a komunikaci uklidili.

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina byla ohlášena dopravní nehoda dvou osobních vozidel na obchvatu Moravských Budějovic. K nehodě vyjela místní jednotka profesionálních hasičů. Při nehodě se zranili dva lidé a skončili v péči zdravotníků.

Kvůli nehodě byla komunikace v místě na více než hodinu zcela neprůjezdná a policisté odkláněli dopravu přes objízdné trasy. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.