Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

K dopravní nehodě dvou vozidel došlo po poledni mezi obcemi Kopidlno a Pševes. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Jičína a dobrovolní hasiči z Kopidlna. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo ke srážce osobního vozidla Škoda Octavia a sanity.

Při nehodě byla zraněna osmačtyřicetiletá řidička osobního auta, která již byla v péči záchranné služby. Nikdo další nebyl zraněn. Hasiči zajistili havarovaná vozidla proti požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování události Policií ČR odklidili z vozovky střepy a plastové části. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

K ohlášenému požáru osobního automobilu vyjela na parkoviště u tenisového centra do ulice Dlouhá louka v Českých Budějovicích českobudějovická profesionální jednotka. Jednalo se o požár v motorové části zaparkovaného vozu tovární značky Audi, který hasiči rychle uhasili dvěma vysokotlakými proudy.

Ještě před jejich příjezdem se pokoušeli občané požár uhasit pomocí přenosného hasicího přístroje. Nemáme hlášené žádné zraněné osoby. I přes rychlý zásah činí vzniklá škoda Kč 100 000,–, hodnota uchráněného majetku je nulová.