Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Profesionální hasiči ze Šluknova vyjeli krátce před devatenáctou hodinou společně s policisty a záchranáři k dopravní nehodě osobního automobilu, která se stala mezi Šluknovem a Rožany. Řidič, který s autem naboural do stromu, byl zraněn a do péče si ho převzali záchranáři.

Hasiči provedli protipožární opatření a po vyšetření nehody dopravními policisty pomohli automobil naložit na vozidlo odtahové služby a následně uklidili komunikaci. Silnice byla v době šetření nehody uzavřena, následně provoz kyvadlově řídila policejní hlídka.

Na silnici první třídy číslo deset v katastru obce Plavy se stala dopravní nehoda. Řidič s vozidlem zn. Opel Vectra jel ve směru od Plavů na Držkov, kde při průjezdu pravotočivé zatáčky dostal vlivem nepřiměřené rychlosti na mokrém povrchu vozovky smyk, vyjel mimo komunikaci a narazil do travnatého břehu.

28letý řidič z havarovaného vozu byl s lehkým zraněním převezen Zdravotnickou záchrannou službou Libereckého kraje do jablonecké nemocnice. Alkohol byl u něj vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Předběžná výše způsobené škody činí částku 5.000,– Kč.

Na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina vyla ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla na komunikaci u Rapotic. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Náměšť nad Oslavou.

Při nárazu osobního vozidla do stromu se zranila jedna osoba. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetření zraněné osoby. Dále provedli na vozidle protipožární opatření a zamezili možnému úniku provozních kapalin.