Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Hasiči z Horažďovic vyjeli odstranit nakloněný sloup nad vozovku za Velkým Borem ve směru na Defurovy Lažany. Sloup, který původně podpíral telefonní kabel, se před příjezdem jednotky zřítil na projíždějící osobní automobil a nárazem byl odhozen do příkopu.

Řidič vozidla vyvázl bez zranění, z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny. Telefonní vedení zůstalo neporušeno, kabel byl pouze povrchově poškozen.O události byli informováni provozovatelé tel. linky, místo nehody si převzali policisté.

K dopravní nehodě osobního vozu došlo v neděli krátce před polednem na hlavní silnici 1/13 v Jílovém – Martiněvsi. Osobní vůz vjel mimo vozovku a narazil do betonové zdi u rodinného domku. Na místě zasahovala záchranná služba, hasiči ze stanice Děčín a dopravní policie.

Hasiči, kteří na místo přijeli vozidlo zabezpečili proti úniku provozních kapalin a na místě řídili kyvadlově dopravu. Hlavní silnice spojující Děčín a Teplice byla po dobu odstraňování nehody omezena. Proč ke karambolu došlo bude řešit dopravní policie