Čtvrtek 9. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Eccotarp dodává speciální vanu pro bezpečnou a efektivní dekontaminaci osob, konstrukce umožňuje použití v terénu

„Dekontaminační vana IZS“ je skládací záchytná vana speciálně vyvinutá na základě požadavků složek HZS pro dekontaminaci osob nebo zařízení, případně pro záchyt nebezpečných látek v případě ekologické havárie.

Tvarovatelná konstrukce vany umožňuje její použití kdekoliv v terénu i na těžko přístupných místech. Rozměr vany je optimalizovaný pro dekontaminaci osoby s roztaženými pažemi.

Vana je samonosná s bočními vzpěrami vyrobená z PVC se speciální povrchovou úpravou (PES/PVC 680 g/m2). Boční vzpěry zaručují pevnou stabilitu vany. K manipulaci slouží postranní manipulační úchyty.

Materiál odolává dekontaminačním chemickým prostředkům, ropným produktům a kyselinám.

Vana je opatřena výpustným otvorem D25, který je překryt krycí légou a slouží k vypuštění bez použití ponorného čerpadla. Vana je díky tomuto prvku použitelná nejen k dekontaminaci, ale také v případě potřeby i jako standardní záchytná vana.

Teplotní rozsah použití vany je –30 °C až +70 °C, rozměry jsou 200 × 200 × 20 centimetrů. Objem vany je 650 litrů, hmotnost 22,5 kg.

Taška na vanu je standardní součástí výrobku.

Mezi volitelné příslušenství patří rezistenční vložka a speciální podložka pod dno vany pro výrazné prodloužení její životnosti.

Seznamte se i vy s výhodami výrobků Eccotarp, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám jejich možnosti použití.

Pokud se o vaně chcete dozvědět více, navštivte stránku produktu a pro novinky facebookový profil, případně napište na info@eccotarp.com nebo zavolejte na 737 802 153.

Sdílet
Seriál: Eccotarp