Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Odolný tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 disponuje i termokamerou

Společnost Panasonic představila plně odolný tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 vybavený termálním zobrazováním, který je navržený tak, aby umožňoval snímat a zpracovávat termální fotografie v terénu.

Tento praktický tablet s uhlopříčkou 7 palců vybavený mikrokamerou s termálním zobrazováním FLIR funguje na systému Windows a umožňuje pracovníkům na místě snímat a zpracovávat přesné termální fotografie, které mohou následně odesílat pomocí podnikových aplikací a přidávat k nim další obsah s metadaty, například QR kódy.

Kombinace termální kamery a výkonného odolného tabletu Panasonic s jeho všestranným a konfigurovatelným nastavením je ideální pro různé oblasti a použití.

Přečtěte siHasiči stále více používají odolné tablety, poskytují důležité informace na místě události a mění mobilní komunikaci v záchranných složkách

Kromě použití při vyhledávání tepla, které mohou využívat protipožární a jiné nouzové služby nebo zaměstnanci v sektoru obrany, lze tepelné zobrazování využít ve výrobě ke kontrole výrobní linky a při zajišťování kvality.

Dále také při provádění údržby a oprav technickými a terénními službami, v oborech týkajících se ropy a plynu, letectví, automobilového průmyslu nebo stavebnictví při správě aktiv a diagnostice.

Aplikace pro termální zobrazovaní byla vyvinuta společností Panasonic. Ta využila své 20leté zkušenosti v oblasti poskytování hardwarových a softwarových řešení pro podnikové zákazníky.

Díky softwarovým možnostem Standard a Pro (dodatečná licence) mohou uživatelé měřit nejvyšší a nejnižší body teploty, pořizovat fotografie nebo videa a přidávat ke snímkům metadata, například QR kódy.

Tato dodatečná datová funkce umožňuje integrovat snímky s různými podnikovými aplikacemi díky možnostem a funkcím připojení tabletu Panasonic Toughpad.

Mikrokamera s termálním zobrazováním FLIR Lepton nabízí rozlišení termálního zobrazování 160×120 a umožňuje zobrazovat teploty v rozsahu od −20 °C po +400 °C s odchylkou do pěti stupňů.

Tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 nabízí vysoký pracovní výkon a funkci multitaskingu díky operačnímu systému Windows 10 Pro a procesoru Intel Core nebo Atom Core 6. generace.

Pracovníkům v terénu nabízí zařízení 8hodinovou výdrž baterie s volitelnou 16hodinovou výdrží a možností výměny baterie za chodu. Displej čitelný na slunečním světle lze obsluhovat pomocí stylusu nebo dotykového displeje, který lze používat i v rukavicích.

Více informací je k dispozici na www.toughbook.eu.

komerční prezentace
Sdílet