Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kobit dodal pro hasiče obce Černošice – Mokropsy nový dopravní automobil Volkswagen Transporter v zářivě červené barvě

Volkswagen Transporter T6 přibyl do vozového parku jednotky SDH Černošice – Mokropsy. Vůz dodala firma Kobit-THZ a je proveden v jasně červeném odstínu RAL 3024.

Přečtěte siPrvní hasičská Scania se zvýšenou kabinou pro mužstvo dojela z Kobitu k JSDH Mokropsy

Volkswagen Transporter T6 Combi je poháněn naftovým dvoulitrovým čtyřválcem o výkonu 150 kW skrze dvojspojkovou automatizovanou převodovku DSG. Poháněna jsou kola obou náprav systémem 4Motion se spojkou Haldex.

O dobíjení a konzervaci akumulátorů se stará zásuvka Rettbox, která se po nastartování samočinně odpojí.

Vozidlová radiostanice je analogová.

Devítimístný vůz má zesílené pérování i tlumiče. Klimatizace Climatic je poloautomatická, nechybí druhý výměník topení v prostoru pro osádku, druhý výparník, ani nezávislé vytápění s dálkovým ovládáním.

Do nákladového prostoru se přistupuje dvoukřídlými dveřmi, nad nimi je couvací kamera. Ve vybavení nechybí dvojice přenosných LED světlometů o světelném toku 1 200 lumenů s magnetickým uchycením.

Ve dvou dobíjecích úchytech jsou ruční svítilny, v dalších dvou ruční radiostanice. V dosahu sedadla velitele je tablet se software pro podporu výjezdu.

O osvětlení bezprostředního okolí vozu se starají LED světla na obou bocích a zádi.

Přečtěte siZářivě červenou Scanii dodala hasičům obce Černošice - Mokropsy firma Kobit, určena je pro velkoobjemové hašení
Sdílet