Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hračky nejen pro hasiče VI.

Po delší době vám přinášíme další modely hasičské techniky. Mezi novinkou je TATRA 815 TERRNO, která se bude vyrábět v různých verzích. Mezi modely je možno rozpoznat například PPLA 4 – LIAZ 101 HS Brno CPS Lidická, KHA 40 – TATRA 815 HZS Paramo Pardubice a.s.

Po delší době vám přinášíme další modely hasičské techniky. Mezi novinkou je TATRA 815 TERRNO, která se bude vyrábět v různých verzích. Mezi modely je možno rozpoznat například PPLA 4 – LIAZ 101 HS Brno CPS Lidická, KHA 40 – TATRA 815 HZS Paramo Pardubice a.s., PPLA a CAS 32 – TATRA 815 HZS MUS a.s. a už jen jako zástupce historie PRHA – TATRA 815 HZS Spolana a.s. Neratovice. TATRA 813 NT 4×4 s návěsem pro přepravu pěnidla – tato souprava byla u HZS hl. m. Prahy jen krátce, při dopravní nehodě byla zničena.

Všechny modely jsou dostupné v prodejnách modelové železnice jako např. Model Train Plzeň, bohužel některé jen v minimálním množství. Na trhu jsou i stavebnice SDV model s velkým výběrem T 813 v hasičském provedení. Firma MM Brno přišla na trh mimo jiné i s T 138 – AJ s příhradovým výložníkem.

Pro POŽÁRY.cz eminger@volny.cz

-wap-

Sdílet
Seriál: Hračky nejen pro hasiče