Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

FIREPORT je možné aktivovat také ve Zlínském kraji, má i vychytanou svolávací aplikaci

Vážení hasiči, věděli jste, že nejmodernější a zároveň nejlevnější svolávací systém současnosti je možné aktivovat i ve Zlínském kraji?

FIREPORT v září roku 2019 spustil svůj provoz v prvních jednotkách ve Zlínském kraji. JSDH Napajedla, Slavičín a Hošťálková se nyní mohou pyšnit prvenstvím ve svém kraji.

Pokud slyšíte o FIREPORTu poprvé, nepřestávejte číst.

Proč je FIREPORT nejlevnější? Protože jeho aktivace je zcela ZDARMA a měsíční provoz je od 125 Kč bez DPH měsíčně.

A co za tyto peníze dostanete?

Poplachové SMS, poplachové volání a také velmi vychytanou aplikaci do svých chytrých telefonů (jak Android, tak iOS).

S takto nastaveným svolávacím systémem se dozvíte o události do 3 vteřin od vyhlášení poplachu operačním střediskem.

Dostanete přesnou adresu, kde se událost nachází.

Zároveň také potřebujete ale vědět, kdo z Vašich „spolubojovníků“ na událost jede, nebo nejede (na koho čekat a na koho nečekat) – FIREPORT Vám dá okamžitou zpětnou vazbu, kdo jede a kdo se nemůže události zúčastnit.


Pracujete s plánováním směn? Není nic jednoduššího, než si směnový systém nastavit a ve FIREPORTu si přesně postavit členy ve službě do služby a členy, co jsou mimo službu postavit právě mimo službu.

Jedete na dovolenou, nebo se vzdálíte od hasičské zbrojnice tak daleko, že víte, že nestihnete na výjezd dojet? Dejte to ostatním vědět přes aplikaci FIREPORT jedním kliknutím a tím se postavte aktivně mimo službu.

Jste fajnšmekři a máte moderní hasičskou zbrojnici? Ocenili byste, kdyby byla Vaše zbrojnice vybavena nejmodernější svolávací technologií?

Přečtěte siVe Starém Hradišti mají hasiči zcela novou moderní zbrojnici, kvůli pozemku je podlouhlá

Co dalšího FIREPORT tedy umí?

  • automatické zobrazování informací o události (typ, podtyp, adresa, oznamovatel a další informace z příkazu k výjezdu),
  • zobrazení mapy s vyznačením trasy od zbrojnice na místo události (možnost zvolit klasickou mapu, nebo orto-foto podklad)
  • zpětná vazba členů (jedu/nejedu na výjezd),
  • zobrazení techniky, kterou operační středisko vyslalo do výjezdu,
  • ostatní jednotky jedoucí s Vámi ke stejné události,
  • časová osa s odpočtem minut, kolik ještě máte, abyste splnili svůj výjezdový limit JPO II – 5 minut / JPO III – 10 minut
  • automatické zvukové hlášení informací o události (vnitřní či venkovní reproduktory)
  • automatický tisk PKV s jasně vyznačenou trasou od zbrojnice na místo události, včetně detailů o události a místu pro poznámky velitele zásahu
  • volitelná automatizace technologií na zbrojnici (brána na dvůr, vstupní dveře „bzučáky“, automatické odblokování zabezpečovaček při výjezdu, vrata techniky, světla, odsávání, kompresory, sirény, semafory, závory u objektů)
  • propojení s Vašimi stávajícími pagingovými systémy (v případě potřeby zajištění nových pagingových systémů) a tím vytvoření zcela ostrovního systému svolávání

Máte někdy potřebu si jednotku svolat sami, bez nutnosti volat operační středisko? Nebo máte informaci, kterou chcete všem sdělit a nechce se Vám „datlovat“ hromadná SMS? Pak zavolejte ústřednu FIREPORT a pošlete všem Vašim členům hlasovou zprávu.

Potřebujete informovat občany obce (nehasiče) a zatím nemáte žádný systém, který byste k tomuto účelu používali? Neváhejte a zkuste FIREPORT.

Jak na to? Zkušební provoz zdarma můžete objednat přímo na stránkách výrobce a zároveň dodavatele.

Kde všude můžete FIREPORT najít, kteří hasiči jej již používají?

komerční prezentace
www.fireport.cz
Sdílet