Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Společnost EuroFire se stala výhradním zástupcem společnosti Thermal Seek pro Českou republiku a nově i Slovensko

V nabídce společnosti EuroFire je opět termokamera Reveal FirePRO. Protože firma tento produkt úspěšně zaváděli na trh od roku 2018, termokamera se dostala do povědomí hasičům a je velice oblíbená díky jejím přednostem mezi které patří cenová dostupnost, technické parametry, velikost, vysoká odolnost a jednoduchost ovládání pro uživatele. Zatím nemá na trhu konkurenci.

Přečtěte siSpolečnost EuroFire představila malou a cenově dostupnou termokameru Reveal FirePRO

Termokamera má k dispozici celkem 3 režimy zobrazení – oheň, vyhledávání a barevný režim. Díky své nízké hmotnosti a malým rozměrům nijak neomezuje pohyb hasiče, který ji může volně nosit zavěšenou na lanku v zásahovém oděvu nebo v kapse.

Rozsah měření je od –20 až po +550°C při celkové době použití přibližně 4 hodiny. Zároveň termokamera umožňuje zaznamenávat termosnímky do své interní paměti s velikostí 4 GB (cca 4000 snímků). Ty navíc jednoduše pomocí USB kabelu zkopírujete do počítače a můžete tak zpětně vyhodnotit samotný zásah.

Reveal FirePRO kombinuje vysoce-výkonný termosenzor s rozlišením 320 × 240 s intuitivním softwarem.

Všechny tyto funkce pomáhají hasičům bojovat s ohněm efektivněji a rychleji, stejně jako vyhledávat osoby nebo skrytá ohniska požárů.

Díky robustnímu pogumovanému tělu má termokamera odolnost IP67. Nevadí jí tudíž ani stříkající voda. Displej je chráněn odolným ochranným sklem.

V případě zásahu v prostoru se sníženou viditelností lze využít také 300lumenové světlo, které je součástí termokamery.

Cena termokamery je 26.113 Kč včetně DPH.

AKCE NA MĚSÍC ZÁŘÍ
POUZDRO NA SUCHÝ ZIP v hodnotě 1.329 Kč s DPH k termokameře ZDARMA
více na webu EUROFIRE.cz.

Sdílet