Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

SOUTĚŽ: Hrneček s motivem DA Avia

Před dvěma týdny vám server POŽÁRY.cz představil dva nové motivy s hasičsku tématikou na keramických hrníčcích, jednalo se o cisternu na podvozku Tatra Ternno a také o dopravní automobil Avia.

V rámci soutěže mohl případný výherce získat hrneček s Tatrou, dnes si soutěžení zopakujeme a výhrou pro jednoho z vás bude hrneček s motive legendární ,,dévéesky“, čili DA Avia.

Co pro jeho získání musíte udělat? Je to snadné… stačí správně odpovědět na otázku, který automobil, představený v naší sekci TECHNIKA, má největší vodní nádrž – nemyslíme hasičské návěsy, vlaky a ani letadla :-) … a být tím vylosovaným šťastlivcem.

Správné odpovědi zasílejte na e-mail pozary@pozary.cz do dnešní 17té hodiny. Do předmětu mailu napište slovo HRNEK, bez toho nebude odpověď přijata do slosování. Výherce bude okamžitě informován. Kromě správné odpovědi je také nutno uvést svojí poštovní adresu pro možné zaslání výhry. Jinak pokud máte nějaký nápad, co na hrnky umístit za další hasičskou automobilovou techniku, pište přímo na e-mail skrena@seznam.cz.

Článek o Terrnu na hrníčku je zde: https://www.pozary.cz/…icske-hrnky/

Veškeré hasičské motivy na hrničcích, které si můžete objednat na adrese skrena@seznam.cz naleznete tady: https://www.pozary.cz/…6cded260.pdf

Sdílet