Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

PŘEDSTAVUJEME: Elektronická cigareta s logem IRON FIREMAN

Server POŽÁRY.cz zařazuje do prodeje set kvalitních elektronických cigaret EGO-W, tentokrát s logem IRON FIREMAN. Nabízíme i originální cigaretové směsi s ohledem na hasičskou tématiku.

Vzhledem k nárokům zkušených e-kuřáků jsme vybrali luxusnější verzi nejlépe hodnocené elektronické cigarety na trhu EGO-W. Cigareta IRON FIREMAN je ve verzi s nejsilnější baterií. V balení najdete dva částečně přednabité kusy se sametovým nástřikem vínové barvy. V kovovém těle cigarety je laserem upravené logo IRON FIREMAN. Série je časově i kusově omezená.


Připravili jsme také exkluzivní požárové 50ml náplně za cenu 250 Kč:

  • PLANÝ POPLACH – mentol s minimálním obsahem nikotinu do 6mg
  • ŽHNUTÍ ELEKTROINSTALACE – příchuť ovoce s obsahem nikotinu 11mg
  • POŽÁR AUTA – směs cigaret CAMEL s obsahem nikotinu 24mg
  • POŽÁR BYTU – tabáková směs DAVIDOFF s obsahem nikotinu 24mg
  • LESNÍ POŽÁR – cigaretová směs MARLBORO s obsahem nikotinu 36mg

Sada dvou elektronických cigaret s logem IRON FIREMAN je dostupná v eshopu distributora.


Jak elektronická cigareta funguje

Elektronická cigareta funguje na principu Vaporizeru. To znamená, že uživatel inhaluje páru. U elektronické cigarety se pára tvoří z náplně (E-Liquidu). Pro popsání principu jsem zvolil jednu z nejoblíbenějších cigaret na trhu.

Jedná se o cigaretu EGO-W. Je to cigareta, která funguje na principu knotových Cartomizeru. Knoty ponořené v kapalině ji přivádí ke spirálce, kde se kapalia mění na páru, kterou následně uživatel inhaluje.

Princip všech elektronických cigaret je stejný, zpracování se liší pouze v způsobu dopravování E-Liquidu k žhavícímu tělísku, v zásobníku náplně a samozřejmě tvaru.


Instruktážní video


Jak je to s pravidly a možností užívání v místech se zákazem kouření

Tato otázka je v dnešní době velice rozšířená mezi současnými i budoucími uživateli elektronické cigarety. Zakladatel fóra www.e-cigaretafans.eu položil dotaz na ohledně inhalace e-cigarety na prezidium Policie ČR a Ministerstvo zdravotnictví ČR. Odpověď z policejního prezídia byla, že Policie ČR nemůže a nebude pokutovat uživatele e-cigarety při jejím používání v prostorách se zákazem kouření.

Ministerstvo zdravotnictví na tuto věc nahlíží negativně, protože v případě, že by se elektronická cigareta mohla používat i v místech se zákazem kouření, jako například školy, mohlo by to mít negativní vliv na výchovu mládež.

Souhlasíme s názorem obou institucí, ale z praxe víme, že v místech, kde je provozovatel proti kouření e-cigarety to jednoduše zakáže nějakou vyhláškou či úpravou například přepravních podmínek (MHD, Autobusy, školy).

V případě kouření například v nekuřácké restauraci je nepsaným pravidlem, že pokud bude uživatel požádán o nepoužívání e-cigarety, učiní tak.


Co obsahuje E-Liquid a je to zdraví nezávadné?

Hlavní složkou náplní je Rostlinný glycerin nebo Propylenglykol . Tyto složky se dnes používají téměř ve všech odvětvích průmyslu včetně potravinářství. Další složkou náplní je nikotin a potravinářské a­roma.

Každý z prodávaných Liquidů má několik svých pro i proti. Náplně z Rostlinného glycerinu (označení VG) mívají údajně horší chuť, větší zanášení žhavícího tělíska.

Na druhou stranu jsou vyráběny z rostlinného glycerinu, to znamená, že největší složka náplně je přírodní a hlavně nový uživatel si neznepříjemní kouření tím, že by mohl být alergický na Propylen glykol.


Půjčili jsme elektronickou cigaretu ženě.
Přečtěte si jak jí zaujaly druhy náplní.


Jaké jsou výhody používání elektronické cigarety

Mezi jednu z hlavních výhod používání elektronické cigarety patří rozhodně finanční úspora. Při pominutí prvotních nákladů, kde pořizovací cena e-cigarety s logem IRON FIREMAN je 999 Kč.

Další výhodou je, že v domácnosti, ve voze a všude kde jste dříve kouřili, vám nesmrdí typický cigaretový zápach. Spíše naopak. Při kouření náplní s ovocnou příchutí to v uzavřených prostorech i voní…


Další informace o produktech elektronických cigaret najdete na www.rental-ego.cz.

Sdílet