Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Poslední kolo seriálu Beskydský železný hasič 2013 proběhlo v Mostech u Jablunkova

V sobotu 18. 5. 2013, proběhla soutěž Beskydský železný hasič v Mostech u Jablunkova. Do soutěže se přihlásilo celkem sedmnáct závodníků v kategorii muži a navíc si několik odvážlivců a odvážlivkyň, mohlo s mírnými úlevami vyzkoušet, jak zvládnou náročnou trať.

Nakonec v Mostech po litém boji a pouhých dvousekundových rozestupech, skončil na třetím místě s časem 3:17:32, Roman Bielesz z Bukovce. Druhé místo si s časem 3:15:45, vybojoval Filip „Stolař“ Lysek z Mostů u Jablunkova. Vítězný pohár s časem 3:13:15, si vybojoval Pawel Hess z KM PSP Bielsko-Biala z Polska.

Tato soutěž, byla zařazená do seriálu soutěží Beskydský železný hasič a byla posledním – čtvrtým kolem druhého ročníku soutěže. Do letošního poháru, byly zařazeny soutěže v Hnojníku, Bukovci, Jablunkově a Mostech.

Po urputném boji a napínání do poledního soutěžícího, se nakonec Davidu Sadowskému z HZS Třinec, nepodařilo obhájit první místo z loňského ročníku a skončil až na třetím místě.

Druhou příčku si vybojoval Roman Bielesz z Bukovce a pohár vítěze druhého ročníku soutěže Beskydský železný hasič 2013, získal s bodovou převahou Filip Lysek z Mostů u Jablunkova.

Sláva vítězům a čest poraženým.

Sdílet
Přiložené soubory
bŽh-mosty.pdf zobrazit online PDF 195 kB
Seriál: Beskydský železný hasič