Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firmou roku 2013 ve Zlínském kraji se stal výrobce rukavic Holík International, bilancuje majitel Ivo Holík

Protože se blíží konec roku, požádali jsme majitele firmy Holík International, s.r.o., pana Iva Holíka, aby zhodnotil uplynulý rok.

Jak už jsem v předešlém období avizoval, letošní rok se nesl ve znamení 20. výročí založení naší společnosti – Holík International. Vyvrcholení oslav proběhlo 20. června a zúčastnilo se ho téměř 200 hostů. Bylo to v den, kdy kulminovaly tropické teploty a bezmála 38 °C zapříčinilo opakované převlékaní firemních košil a svátečních šatů našich kolegyní.

Oslavu jsme pojali jako den otevřených dveří, kdy nás skutečně potěšil nefalšovaný zájem našich hostů o produkty, firemní procesy a novinky, které aktuálně připravujeme. Odpolední módní přehlídka (samozřejmě módních rukavic) se stala přirozeným oslím můstkem k večerní zábavě. Při zpětném pohledu jsem si jistý, že se celá akce povedla.

Jsme na webu POŽÁRY.cz, proto je dobré zmínit naše novinky v oblasti zásahových rukavic a obuvi. Všechno bylo představeno na veletrhu Pyros 2013. Pro ty, kteří neměli možnost navštívit naši expozici uvádím, že pro tento rok jsme připravili tzv. mini-kolekci hasičských rukavic, která cílí především na uživatele, kteří zasahují v prostředí s vysokým výskytem sálavého tepla – v uzavřených prostorech nebo při speciálním výcviku hasičů ve flashover kontejnerech.

Pokud jste uživatelé rukavic v tomto prostředí, hledejte rukavice s názvy „Bryn, Regina, Jolie a Greta“. Rádi vám vysvětlíme všechny změny a vylepšení, které skutečně vedou ke zvýšené ochraně proti sálavému teplu. Na trh jsme také uvedli novou rescue obuv s označením Nikki. Tato obuv je cílena pro hasiče a záchranáře, kteří jezdí k technickým nehodám a zásahům.

Závěrem bych se rád zmínil o skutečnosti, že naše společnost Holík International získala v letošním roce ocenění, jako Firma roku Zlínského kraje. Toto ocenění nás velmi těší a zároveň motivuje k tomu, abychom vytvářeli ještě lepší službu pro vás – naše zákazníky nebo potenciální zákazníky. Je pro mě důležité zmínit, že za ziskem této ceny stojí usilovná a často velmi obětavá práce všech mých kolegů.

Dovolte mi Vám všem popřát krásné Vánoce, pevné zdraví a zachovejte nám prosím přízeň také v roce 2014. Moc si toho vážíme!

Ivo Holík
www.holik-international.cz

Sdílet