Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Hasiči na Trutnovsku zasahovali u dopravní nehody, která se stala po druhé hodině v noci na silnici u obce Chotěvice. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Trutnova a dobrovolní hasiči z Hostinného. Havarovaný vůz se nacházel mimo komunikaci a hasiči nenašli nikoho uvnitř ani poblíž místa nehody.

Později se ukázalo, že řidiče odvezl do nemocnice řidič jiného vozidla. Hasiči zkontrolovali, zda z auta neunikají provozní kapaliny a zajistili ho proti požáru. Následně ho pomohli naložit na odtah. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

U obce Nestanice zasahovala profesionální jednotka ze stanice Vodňany u dopravní nehody osobního automobilu značky Hyundai. Hasiči nalezli havarovaný automobil převrácený na střechu a prázdný. Zraněného řidiče ošetřila před příjezdem jednotky kolemjedoucí řidička. Po příjezdu zdravotníků byl předán do jejich péče. Vodňanská jednotka mezitím otočila Hyundai zpět na kola a odstavila jej mimo vozovku. Zásah pak hasiči ukončili závěrečným úklidem vozovky. Nehodu na místě šetřili policisté.