Středa 8. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

K dopravní nehodě osobního automobilu Citroën C3 došlo na silnici II/358 před Morašicemi. Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Litomyšl na místě zjistila, že se jedná o nehodu jednoho osobního vozidla, které zůstalo po nárazu do mostku stát na vozovce a blokovalo jeden jízdní pruh. Lehce zraněná řidička byla v péči Zdravotnické záchranné služby.

Jednotka zasypala sorbentem únik provozních kapalin a provedla protipožární opatření. Na místo se dostavila Policie ČR. Po skončení šetření bylo odtaženo vozidlo mimo komunikaci a po úklidu silnice se hasiči vrátili zpět na základnu.

Za Třeboní ve směru na České Budějovice likvidovali profesionální hasiči z třeboňské stanice následky dopravní nehody dodávky. Při nehodě utrpěla zranění jedna osoba, kterou zdravotníci ZZS odvezli do nemocnice.

U dodávky, která skončila v příkopu, hasiči provedli protipožární opatření a zamezili úniku provozních kapalin. Nehodu na místě šetřila Policie ČR. Vozovka v místě nehody byla plně zprůjezdněna krátce před 7. hodinou ranní.