Pátek 20. září 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Hasiči z Rokycan vyjelil společně s jednotkou dobrovolných hasičů z Rožmitálu pod Třemšínem (Středočeský kraj) k dopravní nehodě osobního auta, která se stala za Míšovem ve směru na Teslíny. Ještě před Míšovem přijeli k dalšímu osobnímu vozu v příkopě – vozidlo bylo uzamčeno a nikdo se v jeho okolí nenacházel.

Z vozidla neunikaly žádné provozní kapaliny. Osobní auto, jehož nehodu měli hasiči původně hlášenou, se nacházelo v příkopu na boku. Zraněnou osobu odvezla ZZS na vyšetření do nemocnice. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny. po dobu zásahu a policejního vyšetřování na místě hasiči řídili provoz.

Jednotka ze stanice Plzeň Střed vyprostila mezi Doubravkou a osadou Zábělá z havarovaného vozidla řidiče. Muž byl zaklíněn oběma dolními končetinami v prostoru mezi sedadlem a sloupkem řízení pod volantovým věncem. Hasiči končetinu znehybnili pomocí vakuové dlahy a vyprostili ho pomocí páteřových nosítek dveřmi u spolujezdce.

Se ZZS spolupracovala při dalším ošetřením a transportu do sanitky. Na několik minut byl provoz zcela uzavřen. Po odjezdu ZZS probíhala doprava kyvadlově jedním jízdním pruhem.