Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Specializovaný e-shop Worksafety představuje kolekci Courant, profesionální oblečení pro arboristy a hasiče

Francouzský Courant nejsou jen vaky a batohy, které se těší své oblibě zejména v Alpských zemích. Loňský rok představila tato značka svou kolekci, kterou nelze jednoduše popsat jedním slovem. Popularita strmě stoupala zejména u záchranných jednotek, profesionálních lezců, hasičů, letců, ale i arboristů či konzultantů. Ve Francii, Belgii a okolních zemích nepotkáte záchranáře v jiném oblečení.

Kolekce oblečení Courant je nyní v nabídce e-shopu Worksafety. Vybrat si můžete ze dvou typů bund a kalhot, fleecové bundy a trička. To vše dohromady z vás udělá skvěle vypadajícího profesionála, kterého oblečení nejen zahřívá, chrání, ale zároveň mu dodává volnost pohybu při práci.

Courant tričko Desert

Skvěle padnoucí elastické tričko odvádí vlhkost, čímž udržuje tělo v suchu. Je velmi pohodlné na nošení; látka je odolná proti opotřebení – ať už nošením, nebo praním.

Dodává se pouze v červené barvě, ve velikostech S až 3XL.

Courant fleecová bunda Magma

Vysoce tepelně izolační materiál, z kterého je tato fleecovka vyrobena, skvěle chrání před zimou. A to jak vrchní vrstva v teplejších měsících, tak spodní vrstva v zimě. Bunda či mikina je prodyšná a odvádí vlhkost od těla. Skvěle padne a zaručuje volnost pohybu i v sedáku.

V prodeji v červené nebo černé barvě, ve velikostech S – 3XL.

Courant kalhoty Solar

Kalhoty jsou vyrobeny ze stretchového materiálu, který je lehký, pružný a prodyšný. Volnost pohybu tedy zaručena! Pro větší životnost těchto kalhot jsou nejvíce namáhané části (hýždě, kolena, vnitřní kotníky) vyztuženy. Spodní část nohavic lze rozepnout zipem. Pásek s přezkou je součástí kalhot, reflexní prvky zajišťují viditelnost.

V prodeji v červené a černé barvě, velikost S až 3XL.


Courant softshell bunda Cyclone

Softshellová bunda chrání před větrem, i deštěm, vnitřní část je zateplená softshellem pro větší pohodlí a tepelnou ochranu. Speciální materiál zajišťuje prodyšnost a vodotěsnost, zároveň odvádí vlhkost.

Oblast okolo ramen a loktů je vyztužena. Kapuce bundy je kompatibilní s lezeckou přilbou, do kapes se dostanete i v sedáku. Reflexní nášivky zaručují zvýšenou viditelnost.

V prodeji v červené a čené barvě, ve velikostech S – 3XL.


Courant kalhoty Tornado

Vodotěsné a přesto prodyšné kalhoty chrání proti větru i dešti, zároveň však nebrání v pohybu. Materiál je velmi odolný proti roztržení, kolena a vnitřní strana kotníků jsou navíc vyztuženy. Kalhoty se dodávají s elastickými kšandami a mají reflexní nášivky.

V nabídce jsou v červené a černé barvě, ve velikostech S až 3XL.

Courant bunda Storm

Vodotěsná, ale prodyšná, bunda skvěle chrání nejen proti větru, ale i dešti. Díky Ripstop materiálu má zvýšenou odolnost proti roztržení. Skvěle padne a nepřekáží ani v lezeckém postroji – do kapes se dostanete snadno i v sedáku. Část okolo krku je pro větší pohodlí vyrobena z microfleecu. Reflexní nášivky jsou samozřejmostí.

Červená a černá barva ve velikostech S – 3XL.


Kompletní kolekci oblečení Courant včetně aktuální dostupnosti a cen najdete v eshopu Worksafety.

Sdílet
Seriál: Firma Worksafety