Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Do ankety Dobrovolní hasiči roku se v roce 2020 přihlásilo celkem 149 sborů a jednotek

Do 10. ročníku ankety Dobrovolní hasiči roku se se svými zásahy a dobrovolnou činností přihlásilo 149 jednotek a sborů dobrovolných hasičů. Je to o 14 více než v předešlém roce.

Aktuálně probíhá formální kontrola přihlášek v souladu s pravidly Ankety, po které bude následovat ověřování uvedených údajů.

Všechny platné přihlášky budou poté předány členům Odborné poroty, která z nich nominuje 25 přihlášek JSDHO a 25 přihlášek SDH a HS na ocenění Dobrovolní hasiči roku, jejichž výsledné pořadí určí až finálové veřejné hlasování.

Akce ADHR ukončením přihlašování zdaleka nekončí. Po celý srpen nás můžete v rámci Roadshow s Českým Impulsem potkat na akcích dobrovolných hasičů nebo si s námi zasoutěžit na facebooku ankety.

Součástí stánku jsou i ukázky věcných cen pro letošní finalisty, jakou jsou profesionální radiostanice Hytera, motorové pily Husqvarna nebo defibrilátory AED LIFEPAK.

Právě jeden z partnerů Ankety, společnost Husqvarna, svoji podporu aktuálně rozšířila na všechny jednotky a sbory dobrovolných hasičů mimořádnou prodejní akcí na všech svých prodejních místech.

Platnost nabídky je až do předvečera slavnostního vyhlášení Ankety Dobrovolní hasiči roku 2020.

Sdílet
Seriál: Dobrovolní hasiči roku