Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čtyřkolka Polaris Ranger XP 1000 je ten pravý pomocník hasičů v obtížném terénu, lze ho doplnit specializovaný­mi moduly

Hasiči často čelí náročným situacím, při kterých je klíčové co nejrychleji dorazit na místo zásahu – důležité je to zejména v případech, kdy je přístup do dané oblasti obtížný. Řešením jsou terénní čtyřkolky, jako je Polaris Ranger XP 1000. Ty lze vybavit speciálními hasičskými moduly pro zásahy v těch nejnáročnějších podmínkách.

Specializované moduly

Na Polaris Ranger XP 1000 lze namontovat hasičské moduly od firmy ZHT s nádržemi Polymodule nebo nástavbou pro přepravu zraněné osoby. Modul se skládá z polypropylenové nádrže na vodu o objemu až 300 litrů doplněné přepravkou na výbavu.

Součástí výbavy jsou dvě nízkotlaká čerpadla, proudnice, hadice D25 nebo uzavřená gumová nádrž. Nízká hmotnost nádrže navíc umožňuje plnou doložitelnost, ať už vybavením nebo až 300 litry vody.

Přečtěte siNa stále populárnější hasičské čtyřkolky lze získat i dotace, firma ZHT Group na ně vyrábí speciální moduly

Tyto specializované nástavby jsou k Rangeru uchyceny pomocí systému Lock & Ride, takže je v případě potřeby lze jednoduše vyměnit. Speciální hasičská nástavba na UTV Polaris Ranger XP 1000 představuje ideální řešení pro rychlé zásahy v náročném terénu.

Díky ní lze dosáhnout maximální efektivity a rychlosti při záchraně lidských životů a majetku, což je klíčové pro úspěšný zásah v nepřístupných oblastech.

Výkonný a pohodlný Ranger

Polaris Ranger XP 1000 je třímístné terénní vozidlo, které se pyšní bezkonkurenční kombinací výkonu, pohodlí, všestrannosti a odolnosti. Díky světlé výšce 33 cm a o 30 % odolnějšímu pohonu přední nápravy zvládne i ty nejnáročnější práce a terény.

Přečtěte siVe Chvalčově jezdí čtyřkolka Polaris s přívěsem pro přepravu zraněných osob

Litrový dvouválcový motor ProStar je vysoce výkonný, což poskytuje velkou tažnou sílu a umožňuje vysoké užitečné zatížení i nosnost. Speciálně navýšená maximální rychlost na 90 km/h pak ve spolupráci s výbornou ovladatelností zajišťuje překvapující agilitu.

Vynikající jízdní komfort zajišťuje zdvih odpružení 27,9 cm, nastavitelná polstrovaná sedadla, posilovač řízení a výškově nastavitelný volant.

Odolnost a praktičnost na prvním místě

Polaris Ranger XP 1000 je skutečný dříč, který vám zároveň zpříjemní život díky mnoha chytrým řešením.

Díky celoplošným krytům podvozku a masivnímu přednímu nárazníku je Polaris Ranger XP 1000 připraven na nejdrsnější podmínky. Nový interiér nabízí snadné nastupování a vystupování, měkce čalouněná sedadla s vylepšeným bočním vedením a nejjednodušší způsob nabíjení baterie.

Ranger XP 1000 je navržen tak, aby byl co nejpraktičtější. S 51 litry úložného objemu a velkým úložným prostorem pod sedadlem je dostatek místa pro všechny vaše věci.

Další úložné prostory naleznete ve dvou integrovaných palubních přihrádkách, praktické jsou i držáky na nápoje pro všechny tři členy posádky. Nabíjecí zásuvka v přístrojové desce usnadňuje rychlé nabíjení baterie.

Přečtěte siStředočeští profesionální hasiči získali díky štědrým sponzorům dvě čtyřkolky Polaris Ranger

Větší, o 2,5 cm hlubší a odolnější korba, nabízí nejvyšší nosnost ve své třídě – 454 kg, což umožní zvládnout i velké úkoly rychleji a mnohem efektivněji.

Domluvte si testovací jízdu

Pokud jste to právě vy, komu by se Polaris Ranger XP 1000 hodil, kontaktujte nejbližšího autorizovaného prodejce Polaris a domluvte si testovací jízdu. Seznam a mapu prodejců Polaris najdete na www.polariscz.cz.

advertorial
Sdílet