Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jednovrstvé zásahové oděvy FireFalcon a FireSnake od firmy GoodPRO prošly inovací a plánovanou recertifikací

Jednovrstvé zásahové oděvy značky GoodPRO prošly pravidelnou inovací a zejména plánovanou recertifikací. Oba modely mají stejný střih, vybavení a především i německého dodavatele velmi kvalitní tkaniny s RipStop vazbou. Liší se pouze materiálovým složením.

FireFalcon je 100% z aramidových značkových vláken Teijin Aramid: 93% meta-aramid Teijinconex, 5% para-aramid Twaron a 2% Antistat. Vyznačuje se vysokou mechanickou odolností a pevností.

FireSnake má vedle aramidu poloviční podíl značkové nehořlavé přírodní viskózy: 50% Teijinconex, 49% Lenzing FR a 1% Antistat. Díky významnému podílu přírodních vláken je Snake mimořádně prodyšný.

Obleky jsou certifikovány podle základních norem EN ISO 15384 – likvidace požárů v otevřeném terénu a EN 1149–5 – elektrostatické vlastnosti.

Navíc oba splňují i důležitou EN 13034 – základní ochrana proti kapalným chemikáliím.

V provedení HV jsou Falcon i Snake doplněny o definované partie žluté HiVis tkaniny a splňují tedy i EN 16689 – hasičské oděvy pro technické zásahy. Pak mají tyto oděvy vysokou vizibilitu třídy 2.

Zásahový oděv FireFalcon M je doplněný o membránu s podšívkou a vyhovuje tak i evropské normě EN 343 – ochrana proti dešti.

Už v základním provedení mají GoodPRO jednovrstvé zásahové oděvy bohatou výbavu technickými prvky, např.: 5 textilních poutek, 3D kroužky a především zesílení kolen speciální tkaninou se silikonovým zátěrem a možností vložení externích chráničů kolen.

V tmavě modré barvě, se žlutými perforovanými našívanými reflexními pruhy šíře 50 mm a negativním potiskem HASIČI, pochopitelně tyto oděvy splňují i podmínky vyhlášky MV č. 69/2014 Sb. o technických podmínkách věcných prostředků požární ochrany v platném znění – příloha č. 6.

Na přání zákazníků lze však tyto zásahové oděvy vyrobit i v dalších barvách – červená, oranžová nebo gold a s různými reflexními pruhy, včetně nažehlovacích segmentových.

Zbývá jen dodat, že základní cena oděvu FR2 FireSnake je 7 990 Kč a FR2 FireFalcon stojí 8 990 Kč bez DPH – to jsou skutečně velmi dobré ceny za jednovrstvé zásahové oděvy značky GoodPRO.

Přesvědčte se sami.

www.goodpro.cz
advertorial
Sdílet
Seriál: Firma GoodPRO