Pondělí 6. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Na nadjezdu v Koutníkově ulici v Hradci Králové došlo k dopravní nehodě tří osobních vozidel, na místo byla vyslána profesionální jednotka z královéhradecké centrální stanice. Jedna osoba byla zraněna, do péče si ji převzala zdravotnická záchranná služba. Z vozidel unikly provozní kapaliny, které hasiči zasypali sorpčním materiálem.

Jedno z vozidel bylo na plynový pohon, proto provedla jednotka kontrolní měření, zda nedochází k úniku plynu. K úniku nedocházelo, plynové zařízení zůstalo neporušeno. Následně pomohli hasiči se zprůjezdněním komunikace.

Profesionální trutnovská jednotka pomohla s odstraněním následků dopravní nehody nákladního automobilu a dvou osobních vozidel, která se střetla na silnici č. 16 v části Volanov. Hasiči zajistili místo události, poskytli na místě první předlékařskou pomoc, do péče zdravotnických záchranářů byly předány celkem tři osoby.

Komunikace byla na nezbytně nutnou dobu uzavřena. Po zadokumentování místa nehody provedla jednotka vyproštění vozidel a postarala se o zprůjezdnění komunikace.