Čtvrtek 9. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Profesionální jednotka z Hořic mířila do Ostroměře, kde v ulici T. G. Masaryka na silnici č. 35 havarovaly čtyři osobní automobily. Jednu osobu převezli záchranáři do zdravotnického zařízení.

Hasiči prováděli na místě události opatření proti vzniku požáru, odpojili u vozidel akumulátory a zlikvidovali drobný únik provozních kapalin. Po došetření nehody policisty pomohli hasiči s naložením havarovaných aut na odtah.

Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolná jednotka z Rokytnice v Orlických horách odstraňovali ve Slatině nad Zdobnicí následky dopravní nehody osobního vozidla, které narazilo do plotu a převrátilo se na bok do příkopu.

Hasiči provedli na havarovaném voze protipožární opatření a řídili v místě nehody kyvadlově dopravu. Jednu osobu si převzali do péče záchranáři. Po došetření události stáhli hasiči vozidlo navijákem zpět na kola a nechali jej mimo komunikaci. Jednotky se také postaraly o úklid vozovky.

V katastru části Zboží na silnici č. 37 mezi Choustníkovým Hradištěm a obcí Kocbeře zasahovali profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a dobrovolná jednotka z Hajnice u dopravní nehody osobního automobilu.

Jedna zraněná osoba se nacházela při příjezdu hasičů na místo události mimo havarovaný automobil. Do péče si ji převzali záchranáři. Hasiči zajistili místo události a následně se postarali o odstranění následků a úklid vozovky.