Pondělí 29. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

K dopravní nehodě nákladního vozidla a sanity došlo v Hronovské ulici ve Rtyni v Podkrkonoší. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Náchoda a dobrovolní hasiči z Červeného Kostelce. Hasiči po příjezdu na místo poskytli zraněnému řidiči sanity předlékařskou pomoc a současně zajistili obě vozidla, která skončila mimo komunikaci, proti požáru.

Z nákladního vozidla s přívěsem ani sanity neunikly žádné provozní kapaliny. Po vyšetření události Policií ČR hasiči asistovali specializované firmě při vyprošťování obou vozidel zpět na vozovku. Následně očistili povrch komunikace a odklidili střepy a plastové části. Příčiny nehody a míru zavinění šetří Policie ČR.

K dopravní nehodě osobního vozidla došlo na silnici u Slatiny nad Úpou. Řidič osobního vozidla Renault Thalia z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice, narazil do stromu a skončil zpět na vozovce na střeše. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Jaroměře a dobrovolní hasiči z Červeného Kostelce.

Řidiče vozidla, který neutrpěl viditelná zranění, prohlédla přivolaná záchranná služba a ponechala jej na místě nehody. Hasiči převrátili automobil zpět na kola a odpojili autobaterii. Po zadokumentování události Policií ČR odtáhli vůz mimo vozovku. Příčiny nehody šetří Policie ČR.