Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

K dopravní nehodě vyjeli profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a Nové Paky, dále dobrovolní hasiči z Hostinného k obci Dolní Olešnice. Po příjezdu na místo byly dvě zraněné osoby v péči záchranné služby. Osobní vůz se nacházel na střeše uprostřed komunikace.

Hasiči zajistili auto proti požáru a kvůli policejnímu vyšetřování nasvítili místo události. Po zadokumentování nehody Policií ČR odtáhli auto mimo vozovku a následně ho pomohli naložit na odtah. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Jedna osoba byla zraněna při dopravní nehodě, která se stala na 75. kilometru dálnice D11. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že osobní vozidlo narazilo do přívěsu, který byl zapojen za osobní automobil.

Hasiči zajistili havarované auto proti požáru a odpojili autobaterii. Následně zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem a po vyšetření nehody Policií ČR odtáhli auto do odstavného pruhu. Příčiny a okolnosti nehody šetří Policie ČR.