Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Dispečink tísňové linky 155 přijal výzvu k výjezdu k dopravní nehodě osobního auta na silnici mezi obcemi Brandýs nad Labem a Záryby, při které se vozidlo několikrát přetočilo přes střechu. Dva cestující při nehodě vylétli z vozu. Na místo byla vyslána posádka neratovické rychlé lékařské pomoci s posádkou rychlé zdravotnické pomoci z Brandýsa nad Labem.

Mladý muž utrpěl poranění hlavy a obličeje a zhmoždění hrudníku. Po nezbytném ošetření byl transportován do motolské nemocnice. Druhý muž utrpěl vážná poranění, kterým na místě podlehl.

Těsně před začátkem opravovaného úseku hlavní komunikace z Vizovic směrem na Zlín došlo ke kolizi vozidel zn. Toyota Avensis a Toyota Land Cruiser. Spolu s posádkou zdravotnické záchranné služby a policisty zasahovala na místě i jednotka profesionálních hasičů centrální stanice Zlín.

Hasiči zajistili havarované vozidlo zn. Toyota Avensis proti vzniku požáru a provedli likvidaci malého množství uniklé provozní kapaliny. Při nehodě došlo k lehčímu zranění jedné dospělé osoby a dítěte. Oba byli převezeni záchranáři k další kontrole do nemocnice.