Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Profesionální jednotka ze stanice Písek byla povolána Zdravotnickou záchrannou službou Jihočeského kraje do obce Nová Ves k požáru osobního automobilu. Když hasiči přijeli na místo, zjistili, že se jedná o nehodu osobního automobilu značky Ford Focus. Ford ležel na boku a kouřilo se z jeho motorové části.

Hasiči motor zchladili a poté pomohli s naložením auta na vůz odtahové služby. Zásah ukončili závěrečným úklidem komunikace. Zraněného řidiče Fordu odvezla ZZS do nemocnice. Na osobním voze nevznikla žádná škoda.

V obci Krasejovka u hlavní silnici E55 zasahovala profesionální jednotka ze stanice České Budějovice u dopravní nehody osobního automobilu. Jednalo se o nehodu vozu značky Citroen C4, který skončil na střeše mimo vozovku. Řidič auta byl v době příjezdu hasičů již v péči zdravotníků ZZS.

Přítomna byla také hlídka Policie ČR, která již zahájila šetření nehody. Příslušníci jednotky HZS provedli u Citroenu protipožární opatření a kontrolu úniku provozních kapalin. Zásah hasiči ukončili v 1:31 hodin