Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Zásahy | Česká republika

Na silnici I/64 ve směru od Aše na Cheb došlo 16. 10. 2013 za obcí Hazlov k dopravní nehodě. Řidič vozidla Peugeot přejel do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s vozidlem Renault, které jelo v opačném směru.

Při nehodě utrpěla řidička se spolujezdcem ve vozidle Renault zranění, se kterými byli převezeni do nemocnice na ošetření. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena na částku 200 tisíc korun.

nprap. Mgr. Kateřina BöhmováPolicie ČR

V 18:50 přijala linka tísňového volání HZS Královéhradeckého kraje informaci o požáru balíků slámy na ploše 15 × 5 metrů uskladněných pod přístřeškem u kravína. Na místo byla vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Rychnov nad Kněžnou a dobrovolné jednotky SDH Voděrady, SDH Trnov a SDH Solenice. Po příjezdu na místo hasiči na likvidaci požáru nasadili čtyři C proudy. Škoda požárem nevznikla, uchráněné hodnoty 150 000,– Kč. Příčina požáru je v šetření, spolupráce s Policií ČR.

Poškozenými karoseriemi a únikem chladící kapaliny skončila po sedmnácté hodině dopravní nehoda dvou osobních vozidel v centru Zlína. Na místo události byla v 17:09 hodin vyslána jednotka profesionálních hasičů centrální stanice s jedním zásahovým vozidlem.

Spíše než hasičům komplikovala nehoda život ostatním řidičům projíždějícím centrem města v době zvýšeného dopravního provozu. Hasiči zajistili místo nehody a provedli likvidaci uniklé chladící kapaliny.