Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V rámci veletrhu A+A v Düsseldorfu představila firma VOCHOC několik novinek a zbrusu nový katalog nehořlavých ochranných oděvů

Poslední říjnový týden roku 2015 se společnost VOCHOC již tradičně zúčastnila největšího světového veletrhu A+A v Düsseldorfu, zaměřeného na osobní ochranné pracovní prostředky.

V rámci veletrhu představila firma VOCHOC několik novinek a zbrusu nový katalog nehořlavých ochranných oděvů a rukavic pro průmysl vlastní značky GoodPRO. Velký zájem mezi návštěvníky vzbudil jako obvykle speciální inteligentní zásahový oděv pro hasiče smartPRO, představený v premiéře už v červnu na INTERSCHUTZU.

Přečtěte siServer POŽÁRY.cz představuje ve světové premiéře inteligentní zásahový oděv Vochoc SmartPRO

Úplnou novinkou pro Düsseldorf byl dvouvrstvý zásahový oděv s membránou s aktivním osvětlením LED diodami ovládaným hasičem pomocí tlačítka našitého na oděvu.

V oblasti ochranných oděvů pro průmysl prezentoval VOCHOC vedle jejich nového designu i zcela nový speciální modulární oděv pro svářeče FR6 Ben II, který předčí tradiční těžké kožené obleky nejen ochranou, ale především možností praní a čištění.

Mezinárodní veletrh A+A byl pro společnost Vochoc velmi úspěšný a potvrdil, že produkty značky GoodPRO patří ke špičce ve svém oboru. Vochoc je také českým distributorem norské značky DEVOLD, která se na veletrhu představila s kompletně inovovaným portfoliem svých produktů pro hasiče.

Sdílet
Seriál: Veletrh A+A