Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Už po čtyřiadvacáté se v areálu firmy Kobit setkali návštěvníci Jičínského veletrhu, dynamické ukázky sledovali z legendárního sta­nu

V úterý 25. srpna 2020 byl v Jičíně v areálu firmy Kobit zahájen už 24. ročník Jičínského veletrhu. Pro velký zájem návštěvníků je každý den vyhrazen pro hosty z určitých krajů republiky. Veletrh končí ve čtvrtek.

Přečtěte siDo Tovačova dorazila nová Scania, vůz pro místní jednotku dobrovolných hasičů vyrobili ve firmě KOBIT - THZ

Pro všechny přítomné je připravena přibližně dvouhodinová prezentace, která klade důraz hlavně na představení novinek a specialit z dílen všech vystavujících firem. Program je obohacen také o mnoho praktických ukázek.

Přečtěte siDo města Luže dorazila nová Scania od firmy KOBIT-THZ, vůz disponuje elektrickým předehřevem motoru

V hlavním programu se před „stanem“ představí okolo padesáti strojů a zařízení, včetně hasičské techniky. Ta se ukazuje i na statické výstavní ploše, zaměstnanci společnosti jsou zároveň připraveni poskytnout detailní informace.

Přečtěte siKOBIT dodal jednu z nových Scanií pro HZS Libereckého kraje ve speciální barevné úpravě, Generální ředitelství na ní testuje podmínky nové vyhlášky

O mnoha představovaných hasičských vozech jsme již psali, v areálu je můžete prozkoumat naživo. K vidění jsou i kusy, které k zákazníkům teprve poputují.

Sdílet