Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Digitální věk vstoupil i do zásahových oděvů – aplikace smartPRO RFID register je dostupná pro hasiče

V dubnu roku 2021 byla pro hasiče oficiálně spuštěna webová aplikace smartPRO RFID register. Najdete ji na www.smartpro.goodpro.eu. Uživatelé GoodPRO oděvů vybavených RFID čipy mohou teď tedy ZDARMA plně využívat tento aktuální produkt smart protection programu.

Aplikace RFID register vám umožňuje zaznamenávat a ukládat si k vašemu zásahovému oděvu užitečné informace, které pak máte kdykoliv a kdekoliv k dispozici. V aplikaci je navíc možné vytvářet strukturované skupiny / jednotky a uložené informace tak bezpečně sdílet.

GoodPRO zásahové oděvy vás nejen spolehlivě chrání, ale díky naší smart technologii mají teď i elektronický přesah a nabízí vám tak další mimořádnou užitnou hodnotu.

Věříme, že vás naše aplikace smartPRO RFID register zaujme a přinese vám jedinečné a praktické funkce. Podívejte se na ni na webu a stáhněte si ji z Google Play do svého mobilu. Pro základní seznámení si můžete na YouTube prohlédnout stručný video návod.

Pokud chcete aplikaci plně využívat a nemáte oděvy s RFID čipy, kontaktujte nás, dají se jimi celkem jednoduše dovybavit.

GoodPRO, s.r.o.
info@goodpro.cz
www.goodpro.cz
+420 377 983 459
Sdílet
Seriál: Firma GoodPRO