Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Je tu nová motivace pro mladé hasiče: GoodPRO TFA junior roku

CZECH TFA tým patří dlouhodobě k evropské i světové špičce. Jeho členové celkem pravidelně vozí z mezinárodních soutěží přední umístění a tituly. TFA tak nemalou měrou přispívá k budování prestiže českých hasičů, ale zajišťuje i kvalitní přípravu každého hasiče na náročné zásahy.

Přečtěte siČeský pohár v TFA má v roce 2022 čtyři závody: v Ostravě, Olomouci, Plzni a Kroměříži

Aby se ještě zvýšil zájem především mladých hasičů o disciplíny TFA, dohodla se společnost GoodPRO s vedením české TFA reprezentace na vyhlášení GoodPRO TFA juniora roku v rámci Českého poháru v TFA.

Závodník do 27 let, který získá v prvních 3 závodech (Ostrava, Olomouc, Plzeň) v součtu největší počet bodů za svá umístění, dostane od společnosti GoodPRO – TFA závodní speciál. V posledním pohárovém závodu v Kroměříži už bude nejúspěšnější junior závodit v novém oděvu TFARex ušitém na míru.

Oficiálním garantem regulérnosti soutěže pro hasiče do 27 let je vedení české TFA reprezentace, které bude sledovat umístění, vyhodnotí výsledky a vyhlásí vítěze.

Věříme, že tato nová motivace přivede ještě více hasičů k TFA a třeba i do české reprezentace. Všichni si přejeme a potřebujeme zdatné hasiče i mladé TFA reprezentanty.

Sdílet
Seriál: Firma GoodPRO