Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Návštěva ministra vnitra v Ústeckém kraji

V pondělí 27. února 2012 navštívil ministr vnitra Jan Kubice Ústecký kraj. Setkal se zde se zástupci Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje a se zástupci Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.

S ministrem vnitra přijel první náměstek pro vnitřní bezpečnost Jaroslav Hruška, náměstkyně pro ekonomiku a provoz Miroslava Oliveriusová, ředitel kanceláře ministra Pavel Kolář a ombudsmanka Policie ČR Blanka Besserová. U Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje navštívili stanici Ústí nad Labem – Všebořice a stanici Roudnice nad Labem.

Na stanici v Ústí nad Labem po krátké prezentaci Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje jednal ministr a jeho tým s představiteli Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje v čele s jeho ředitelem Romanem Vyskočilem o koncepčních a ekonomických otázkách.

Ve 14:00 byl uspořádán krátký tiskový brífink, kterého se zúčastnili krom představitelů ministerstva v čele s ministrem Janem Kubicem, ředitel HZS Ústeckého kraje Roman Vyskočil a ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje v zastoupení náměstek ŘKŘ pro ekonomiku Jiří Šenkýř.

Po té ministerská delegace odjela do Roudnice nad Labem, kde si prohlédla tamní stanici Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje. Stanicí vzácnou návštěvu provedl a s podmínkami práce hasičů seznámil, ředitel Územního odboru Litoměřice Pavel Grund.

Lukáš Marvan
komisař – tiskový mluvčí
HZS Ústeckého kraje
Sdílet
Seriál: Návštěvy ministra