Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Poslední dárky pro dobrovolné hasiče z programu Recyklujte s hasiči byly rozdány na Pyrocaru 2014

Promotým Recyklujte s hasiči navštívil čtyři vybrané akce a na místě odměnil sbory dobrovolných hasičů zajímavými dárky. Pro každou akci bylo určeno 25 dárků, dohromady tedy 100 dárků v celkové hodnotě 50 000 Kč. Pro poslední akci PYROCAR bylo určeno navíc ještě 10 megafonů.

Vybrané akce a dárky:

  • 7.6. Hasičské slavnosti Litoměřice – Benzin karta v hodnotě 500 Kč
  • 28.6. Mistrovství ČR v PS družstev HZS ČR a SH ČMS České Budějovice – Poukaz www.po-bp.cz v hodnotě 500 Kč
  • 19.7. V. Mistrovství světa dorostu a III. Mistrovství světa juniorů v PS Svitavy – Poukaz servis Bestdrive v hodnotě 500 Kč
  • 30.8. Pyrocar Přibyslav – Autolékárnička s hasicím přístrojem v hodnotě 500 Kč

Součástí akce byla herní karta se čtyřmi políčky, které sborům promotým označil na jednotlivých akcích. Ty sbory dobrovolných hasičů, které měly označeny 3 nebo 4 políčka, dostaly na poslední akci megafon.

Sbor dobrovolných hasičů registrovaný v programu Recyklujte s hasiči! organizuje sběrnou akci a za sesbírané elektrospotřebiče dostává finanční odměnu. Zaregistrujte své SDH a i vy pocítíte výhody systému odměn, který Vám tento program nabízí.

Během první akce v Litoměřicích bylo rozdáno celkem 20 dárků, během závodů v Českých Budějovicích bylo rozdáno 16 dárků, na závodech ve Svitavách dárek dostalo 8 sborů dobrovolných hasičů a na poslední akci v Přibyslavi byly vydány všechny dárky, tedy 25 ks lékárniček s hasicím přístrojem a navíc 8 ks megafonů sborům, které měly označeny 3 nebo 4 políčka herní karty.


Navštivte stránky programu Recyklujte s hasiči! a zjistěte více o této zajímavé akce pro dobrovolné hasiče. Na webu se také můžete zaregistrovat.

Sdílet
Seriál: Pyrocar