Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Představujeme vylepšenou verzi skládacího posypového vozíku SDC03 pod značkou ECCOTARP

Vozík je rychle a jednoduše připravený k použití. Zajišťuje rovnoměrný bezkontaktní posyp sorbentní látky. Intenzitu sypání a šířku stopy lze nastavit na zadní straně pomocí posuvné lišty. Při použití vozíku oceníte především minimální požadavky na uložení, efektivní posyp a úsporu sorbentu.

V novém provedení výrobce zapracoval praktické zkušenosti z dvouletého používání hasičskými složkami v celé Evropské unii. Byla zesílena namáhaná místa, jsou použity pevnostní materiály, korozivzdorné ocele, kolečka z masivního polyuretanu s průmyslovými ložisky, odolná povrchová úprava a úpravy proti poškození mechanismu prachem.

Speciální převod hnacího kola umožňuje sypání pouze při pohybu vozíku dopředu. Objem nádrže v rozloženém stavu je 65 litrů. Díky výškově nastavitelnému držadlu je vozík snadno přizpůsobitelný uživateli.

Seznamte se i vy s výhodami výrobků Eccotarp, rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám jejich možnosti použití. Pokud se o vozíku chcete dozvědět více, navštivte stránku produktu a pro novinky facebookový profil, případně napište na info@eccotarp.com nebo zavolejte na 737 802 153.

Sdílet
Seriál: Eccotarp