Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Produkty ECCOTARP pomáhají bezpečně skladovat nejrůznější chemikálie a jiné nebezpečné látky

Produkty ECCOTARP nalézají uplatnění nejen v rukou hasičů, ale i v průmyslových halách a skladech, kde pomáhají bezpečně skladovat nejrůznější chemikálie a jiné nebezpečné látky.

Multifunkční skládací záchytná vana Unique

Skládací záchytná vana navržená speciálně pro záchyt unikajících nebezpečných látek v průmyslových halách a skladech. Ideální umístění je pod regálovými konstrukcemi, kde jsou skladovány nádrže s chemickými látkami, kontejnery, barely apod.

Záchytnou vanu Unique lze vyrobit přesně podle požadavků konkrétního zákazníka. Při výrobě se zohledňují požadavky na velikost vany a typ materiálu, ze kterého má být vana vyrobena, aby vyhovovala prostředí, ve kterém bude používána.

Záchytná vana Unique je vybavena sklápěcími bočními vzpěrami, které umožňují najetí do jejího vnitřního prostoru např. vysokozdvižným nebo paletovým vozíkem. Do vany tak lze bez problémů umístit např. IBC kontejnery nebo jiné objemné nádrže s nebezpečnými látkami.

Záchytnou vanu je dále možné vybavit výpustným otvorem a kulovým ventilem, aby bylo možné zachycené kapaliny pohodlně a bezpečně odčerpat. Vanu můžeme následně kompletně rozložit do rovné plochy a pohodlně umýt.

Díky skládací konstrukci vany ji lze v případě potřeby jednoduše rozložit a skladovat ji ve složeném stavu minimálních rozměrů v době, kdy se nepoužívá.

Více informací o záchytné vaně je k dispozici na webu na www.eccotarp.com.


Skládací záchytné vany Cargo EUR a Cargo DP pro bezpečnou manipulaci s kontejnery na paletách

Vany Cargo jsou rozměrově a konstrukčně navrženy tak, aby přesně kopírovaly tvar palety. Je-li tedy potřeba bezpečně uskladnit nebo přemístit nebezpečné látky v barelech, sudech nebo IBC kontejnerech umístěných na paletách, je záchytná vana Cargo optimální.

Paleta může být umístěna uvnitř vany, ale zároveň i pod vanou, aby byla zajištěna možnost bezpečné manipulace s nákladem např. vysokozdvižným nebo paletovým vozíkem.

Záchytná vana Cargo je vyrobena z chemicky odolného materiálu, má skládací tvarovatelnou konstrukci, vyrábí se v objemech 210 nebo 300 litrů a lze ji vybavit výpustným otvorem a kulovým ventilem. Vany jsou dále k dispozici ve variantách s bočními manipulačními úchyty nebo bez úchytů.

Více informací o záchytné vaně je k dispozici na webu na www.eccotarp.com.


Podlahová ET Bariéra spolehlivě zabrání šíření uniklých látek na podlaze

Ideální použití je např. ve skladech, halách apod. Je vyrobena z extrémně mechanicky a chemicky odolné pryže, která dovoluje její opakované přejíždění např. vysokozdvižným nebo paletovým vozíkem, aniž by došlo ke jejímu poškození.

K podlaze je bariéra ukotvena nerezovými kotvícími plechy za použití speciálních šroubů do betonu bez hmoždinky. Dokonalou těsnost k povrchu zaručuje speciální silikon, který je rovněž součástí balení.

Spojovací a rohové díly umožňují vytvořit zábranu v libovolném tvaru a „nekonečné“ délce. Při správné instalaci zajišťuje bariéra 100% nepropustnost zadržených kapalin mimo vyhrazenou plochu.

Vzhledem k systému skládačka lze kdykoliv kterýkoliv díl zábrany vyměnit za nový, např. v důsledku poškození nebo opotřebení.

Více informací o podlahové bariéře je k dispozici na webu www.eccotarp.com.

advertorial
Sdílet
Seriál: Eccotarp