Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Speciální figuríny umožňují nácvik resuscitace v podmínkách blížících se reálnému prostředí, i v terénu

Typický trénink základních oživovacích funkcí se provádí v pohodlném prostředí místnosti, zatímco v realitě musí záchranáři čelit nebezpečnému prostředí s uvězněnými oběťmi, například ve zřícených budovách nebo ve stísněných prostorech. Díky odolné konstrukci a povrchu jsou figuríny Ruth Lee vhodné právě pro nácvik v podmínkách podobných skutečnosti.

Figuríny jsou dodávány s torzo-simulátorem pro kardiopulmonální resuscitaci (masáž srdce a dýchání z úst do úst, při němž se umělé plíce nafukují). Dýchací systém není ve figuríně uchycen napevno a lze jej tak jednoduše vyjmout, vyčistit a provést na něm údržbu. Simulátor lze vkládat do všech typů figurín k tomu určených.


Dodává se včetně overalu a holínek. Váha i se simulátorem je 20 kg.


Figuríny pro záchranářský výcvik vyrábí firma Ruth Lee v Severním Walesu více než 30 let. Je uznávaným předním výrobcem tréninkových figurín v Evropě a stále expanduje do světa.

Pokud se chcete o figurínách dozvědět více, navštivte web www.eccotarp.com nebo napište na info@eccotarp.com – rádi vám zašleme podpůrné materiály, přijedeme a předvedeme vám možnosti použití. Vaše dotazy ráda zodpoví naše kolegyně Petra Smolková na tel.: +420 737 802 153.

Sdílet
Seriál: Eccotarp