Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Po roce opět zde

Tak se zas rok s rokem sešel a tábor je opět tu. Pro začátek pár informací.

Tak se rok s rokem sešel a tábor pražských hasičů je opět tu. Pro začátek pár informací.

I přes nepříznivé vyhlídky počasí posledních dnů věříme, že se to nakonec vybere a dětičky si opět užijí první dny prázdnin naplno.

Letos se odjíždí v trošku pro nás netradiční čas a to ve středu 1. 7. 2009 v 9:00 hod z hasičské stanice č.6 – Krč. Přijděte o něco dřív ať se stačíme naložit a převzít vaše ratolesti do naší péče. Příjezd na HMB je plánován mezi 12 – 13 hodinou na oběd.

V příloze si můžete stáhnout doporučený seznam věcí co si mají děti vzít sebou.

Teď jedna moje osobní prosba. Nedávejte dětem sebou mobilní telefony. Dělá to opravdu víc škody než užitku. Vzpomeňte si na časy, kdy jste vy jezdili na tábory a jediná komunikace byly pohledy a dopisní papír. Mělo to svoje kouzlo. Průběh tábora můžete sledovat zde, pokud by se cokoliv stalo budeme vás neprodleně informovat a vy se můžete kdykoliv informovat na vaší ratolest na táborovém služebním telefonu 603 243 052 nebo přímo mě na 777 806 579.

Budeme se opět snažit tak jako v minulých letech sem každý den vkládat nové a nové zprávy, ale někdy se to prostě stihnout nedá.......vedoucí je taky jen člověk :).

Rodičům přeji hezkou dovolenou a na děti se už moc těšíme.


-kuw-
 

Sdílet
Přiložené soubory
Informace pro rodiče.doc zobrazit online DOC 39 kB
Seriál: Tábor HZS Praha